Wij staan graag voor u klaar

 

Guus Eijssen
Guus Eijssenalgemeen directeur
“Voor ons staan lange termijn relaties voorop, dat betekent dat we klantgericht moeten werken tegen scherpe prijzen en heldere voorwaarden”

 

Roger Kessels
Roger Kesselscommercieel directeur
“Payrollen geeft intermediairs de mogelijkheid om verder te groeien, zonder extra werk en risico’s, maar wel met meer marge.”

 

Denise van Espen
Denise van Espenoffice manager
“Door ons geavanceerd computersysteem kan iedereen eenvoudig en snel inzage krijgen in salarisgegevens en managementinformatie. Voor persoonlijke vragen staan we altijd klaar.”
Frank Jetten
Frank Jettenfinancial controller
“Ik vind het fijn om te werken in een klein team, waarin iedereen zijn of haar specialiteit heeft. Voor mij is dat de financiële administratie. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in alle cijfers en ervoor te zorgen dat het klopt, zodat ook iedereen tijdig betaald krijgt.”
Nicky Smeets
Nicky Smeetsaccountmanager
“Mijn aanpak is gebaseerd op het opbouwen van langdurige relaties met klanten. Op basis van vertrouwen samenwerken aan betere oplossingen die voor alle partijen goed zijn.”
Joya Vosdellen
Joya Vosdellenoffice manager
“Werken bij Personeel Specialisten vind ik geweldig. Ik krijg de kans om mij volop te ontwikkelen en te bekwamen in het vakgebied. Die kans pak ik graag met twee handen aan!”