Wij staan graag voor u klaar

 

Guus Eijssen
Guus Eijssenalgemeen directeur
“Voor ons staan lange termijn relaties voorop, dat betekent dat we klantgericht moeten werken tegen scherpe prijzen en heldere voorwaarden”

 

Roger Kessels
Roger Kesselscommercieel directeur
“Payrollen geeft intermediairs de mogelijkheid om verder te groeien, zonder extra werk en risico’s, maar wel met meer marge.”
Martin Spieard
Martin Spieardsenior accountmanager
“Veel ondernemers weten niet dat payrollen veel geld kan besparen en hen de mogelijkheid biedt om flexibel en snel op ontwikkelingen in de markt in te gaan.”
Janou Brouns
Janou Brounsoffice manager
“U bent er bij ons zeker van dat alle financiële en wettelijke plichten in orde zijn, daarom zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd.”
Denise van Espen
Denise van Espenoffice manager
“Door ons geavanceerd computersysteem kan iedereen eenvoudig en snel inzage krijgen in salarisgegevens en managementinformatie. Voor persoonlijke vragen staan we altijd klaar.”
Frank Jetten
Frank Jettenfinancial controller
“Ik vind het fijn om te werken in een klein team, waarin iedereen zijn of haar specialiteit heeft. Voor mij is dat de financiële administratie. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in alle cijfers en ervoor te zorgen dat het klopt, zodat ook iedereen tijdig betaald krijgt.”