Publieke sector

Prettig, deskundig en betrouwbaar samenwerken
De publieke sector is sterk in beweging. Iedere sector vraagt om zijn of haar specifieke aanpak. Daarom heeft Payroll Specialisten een specialist voor iedere sector, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en zodat we weten waarover we praten. Prettig, deskundig en betrouwbaar.

Overheid
Onderwijs
Woningcorporaties
Zorg & welzijn
Cultuur

Waarom kiezen voor payrolling?
De inzet van payroll-medewerkers is een uitstekende manier om incidentele en langdurige onderbezetting binnen de publieke sector op te vangen. Helaas brengt de inzet van tijdelijke medewerkers veel werk en risico met zich mee. De oplossing is payrolling, waarbij Payroll Specialisten alle administratieve werkzaamheden en werkgeversrisico’s op zich neemt. U beschikt over extra capaciteit, zonder het financiële risico te lopen op ziekte- en WW- of wachtgeldverplichtingen. Dit alles tegen uiterst scherpe tarieven.

Wel de flexibiliteit, niet de rompslomp
Bij payrolling schakelt u ons pas in nadat u een geschikte kandidaat heeft gevonden. U geeft het juridische werkgeverschap uit handen aan Payroll Specialisten. Payroll Specialisten neemt alle werkgeverstaken over zoals contracten, salarisadministratie, facturering, verzuimbegeleiding, afdrachten van premies en loonbelasting en de verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen. Payrolling houdt in dat u zelf een geschikte kandidaat zoekt. De medewerker is vaak al bekend bij u en mogelijk zelfs al een periode bij u werkzaam.

U bepaalt de arbeidsvoorwaarden, wij regelen het
Payroll Specialisten biedt u veel flexibiliteit bij de invulling van de payroll-overeenkomst. Wilt u zelf het ziekterisico dragen of dat juist helemaal bij ons leggen? Wij regelen het zoals u het geregeld wilt hebben. Ons onderscheidend vermogen is onze jarenlange ervaring in de publieke sector.

Betrouwbaar en klantgericht
Al meer dan 10 jaar zijn onze payroll-medewerkers in heel Nederland aan de slag. Daarmee hebben we veel ervaring in huis en weten we als geen ander hoe we om moeten gaan met de ontwikkelingen in de publieke sector.
Zo kunnen u en uw medewerkers eenvoudig uren registreren en salarisspecificaties en managementinformatie opvragen via ons online systeem.

Maar belangrijker nog vinden wij het persoonlijk contact en korte lijnen. Daarom werken wij met één vast aanspreekpunt voor u en uw medewerkers. Zo kunnen we snel en eenvoudig schakelen en zijn wij altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Payroll Specialisten is een payrollonderneming waarop u kunt vertrouwen. Wij zijn gecertificeerd (NEN 4400-1) door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en dragen alle premies af en betalen de juiste belastingen. U bent er bij ons zeker van dat alle financiële en wettelijke plichten in orde zijn. U kunt deze registratie nakijken in het onafhankelijke register www.normeringarbeid.nl.

Bent u benieuwd met wie wij al jaren met plezier samenwerken? Vraag naar onze referenties. Wij delen deze graag met u! Bel 088-730 71 00 of mail.

CONTACT    INLOGGEN