Zakelijke markt

Ervaar de vrijheid in ondernemen
Mensen maken het verschil. Zij zorgen ervoor dat u kunt groeien, dat uw klanten tevreden zijn en dat u kunt concurreren in de markt. Maar als ondernemer moet u ook flexibel kunnen inspelen op de markt en u wilt zich graag richten op uw core business. Dat vraagt om een flexibele schil van personeel. Payroll Specialisten helpt u daar graag bij.

Flexibel
Uw (nieuwe) medewerkers komen juridisch gezien bij Payroll Specialisten in dienst. U bepaalt de arbeidsvoorwaarden en vervolgens regelen wij de rest.
Als payroll bedrijf worden wij juridisch werkgever, waardoor wij alle werkgeverstaken overnemen zoals contracten, salarisadministratie, verzuimbegeleiding, afdrachten van premies en loonbelasting en verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen.
Zo kunt u zich richten op het leidinggevende aspect en zijn uw medewerkers in vertrouwde handen. Dit in combinatie met het aantrekkelijke kostenplaatje zorgt voor vrijheid in ondernemen.

Kostenbesparend
Payroll Specialisten levert maatwerk. Dat wil zeggen dat uw wensen leidend zijn.
Wilt u bijvoorbeeld zelf het ziekterisico dragen of dat juist helemaal bij ons leggen? Wij regelen het zoals u het geregeld wilt hebben en maken op basis daarvan een passend voorstel. Wij werken daarbij altijd met een all-in tarief, zodat u nooit verrast wordt met achteraf facturen. Onze ervaring leert dat payrolling via Payroll Specialisten veelal voordeliger uitpakt dan het werkgeverschap zelf te regelen. Bent u benieuwd? Bel dan voor een concreet voorstel met 088-73 0 71 00 of mail.

Betrouwbaar en klantgericht
Al meer dan 10 jaar zijn onze payroll-medewerkers actief bij bedrijven in heel Nederland, zowel bij MKB als bij grote organisaties. Daarmee hebben we veel ervaring in huis en weten we als geen ander hoe we elke klant het beste van dienst kunnen zijn.
Zo kunnen u en uw medewerkers eenvoudig uren registreren en salarisspecificaties en managementinformatie opvragen via ons online systeem.
Maar belangrijker nog vinden wij het persoonlijk contact en korte lijnen. Daarom werken wij met één vast aanspreekpunt voor u en uw medewerkers. Zo kunnen we snel en eenvoudig schakelen en zijn wij altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Payroll Specialisten Intermediair is een payrollonderneming waarop u kunt vertrouwen. Wij zijn gecertificeerd (NEN 4400-1) door de Stichting Normering Arbeid (SNA) en dragen alle premies af en betalen de juiste belastingen. U bent er bij ons zeker van dat alle financiële en wettelijke plichten in orde zijn. U kunt deze registratie nakijken in het onafhankelijke register www.normeringarbeid.nl.

Bent u benieuwd met wie wij al jaren met plezier samenwerken? Vraag naar onze referenties. Wij delen deze graag met u! Bel 088-73 0 71 00 of mail.

CONTACT    INLOGGEN